ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία (ΚΥ.Μ.Ε.) ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό την προαγωγή της μαθηματικής παιδείας και επιστήμης. Στα πλαίσια του σκοπού της, η ΚΥ.Μ.Ε., διεξάγει μαθητικούς διαγωνισμούς μαθηματικών και συμμετέχει, με σημαντικές διακρίσεις, σε διεθνείς διαγωνισμούς. Κάθε χρόνο διοργανώνει την Κυπριακή Μαθηματική Ολυμπιάδα, τη Μαθηματική Σκυταλοδρομία και το Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο. Οργανώνει επίσης το Παγκύπριο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας, το Παγκύπριο Μαθητικό Συνέδριο για τα Μαθηματικά καθώς και Διεθνή Συνέδρια Μαθηματικών. Εκδίδει περιοδικά όπως το «Μαθηματικό Βήμα», Λύσεις θεμάτων Ολυμπιάδων, και Πρακτικά Συνεδρίων που οργανώνει. Από τον Ιανουάριο του 2002 εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό «Mediterranean Journal for Research in Mathematics Education».

Ετήσια Συνδρομή Μελών - 25 Ευρώ

«Η πληρωμή δεν γίνεται αυτόματα (on line). Αποδοχή ή απόρριψη της θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα συναλλαγής. Εάν ο λογαριασμός απορριφθεί θα πάρετε μήνυμα με την αιτιολογία απόρριψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δώσει. Σε περίπτωση αποδοχής δε θα πάρετε οποιοδήποτε μήνυμα. Μπορείτε να δείτε όλες σας τις συναλλαγές με την υπηρεσία αφού επισκεφτείτε τη σελίδα του λογαριασμού σας που διατηρείτε με το jccsmart.»
Πατήστε εδώ για να προχωρήσετε για την πληρωμή του λογαριασμού

27ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Καλούνται όλοι οι μαθητές που εγκρίθηκαν για να συμμετέχουν στο 27ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο να αποδεχτούν τη συμμετοχή τους, στη συγκεκριμένη βδομάδα που έχουν εγκριθεί, πληρώνοντας το συνολικό κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα 330 ευρώ. Το ποσό καλύπτει διαμονή σε δωμάτιο με άλλους μαθητές, πλήρη διατροφή και μεταφορά με λεωφορεία ομαδικά από και προς τις πόλεις. Η πληρωμή πρέπει να γίνει ως εξής: • Μέχρι και Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 ποσόν €100 προκαταβολή ή αν επιθυμείτε ολόκληρο το ποσόν των €330 για κράτηση θέσης στο σχολείο, • Μέχρι Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, το υπόλοιπο ποσόν των €230. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ και επιστροφή της προκαταβολής €100 μέχρι Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017. Μετά την ημερομηνία αυτή η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Τα όνοματα των μαθητών που έκαναν αίτηση και πληρούν τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο 27ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο έχουν αναρτηθεί για κάθε εβδομάδα στην ιστοσελίδα της ΚΥ.Μ.Ε. (www.cms.org.cy)
Πατήστε εδώ για να προχωρήσετε για την πληρωμή του λογαριασμού