Καλωσορίσατε στο jccsmart.com. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ

Ποιοι Είμαστε

Το jccsmart.com είναι ο ηλεκτρονικός κόμβος της JCC Payment Systems για πληρωμές λογαριασμών, συνδρομών και τελών μέσω διαδικτύου.

Με πέραν των 20 ετών εμπειρογνωμοσύνης η JCC Payment Systems αποτελεί τον κορυφαίο κυπριακό οργανισμό αποδοχής και επεξεργασίας συναλλαγών με κάρτες. Ιδρύθηκε το 1989 μετά από σχετική απόφαση συνεργασίας των δύο μεγαλύτερων κυπριακών τραπεζών για τη διεκπεραίωση και εκκαθάριση συναλλαγών με πλαστικό χρήμα. Σήμερα η εταιρεία έχει ως πρωταρχικό ρόλο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υποδομής δεδομένων και χρηματοοικονομικού περιεχομένου στην τραπεζική και εμπορική κοινότητα. Μέτοχοί της είναι η Τράπεζα Κύπρου (75%) και μία κοινοπραξία τραπεζών (25%) που περιλαμβάνει τις: Ελληνική, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank.

Η JCC ενεργεί ως αποδέκτης και επεξεργαστής καρτών για δικό της λογαριασμό εκπροσωπώντας τις κάρτες VISA και MasterCard και ως επεξεργαστής καρτών εκ μέρους των American Express και Diners. Χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές του τομέα πληροφορικής ενώ εξασφαλίζει την ασφάλεια και αξιοπιστία των συναλλαγών έχοντας πιστοποιηθεί για το διεθνές Πρότυπο Ασφαλείας Δεδομένων PCI DSS καθώς και το ISO 27001, το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης της Ασφάλειας των Πληροφοριών.

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας το JCC Smart έχει αναδειχθεί σε εξέχουσα διαδικτυακή πύλη για την ηλεκτρονική διενέργεια πληρωμών, σε πραγματικό χρόνο. Ουσιαστικά ο ηλεκτρονικός κόμβος jccsmart.com διευκολύνει την εγγραφή εμπόρων που πληρούν καθορισμένα κριτήρια της JCC, παρέχοντάς τους την ευχέρεια αποδοχής πληρωμών σε πραγματικό χρόνο. Οι «έμποροι» αυτοί, που σήμερα αριθμούν περίπου 300 οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, κερδοσκοπικούς αλλά και φιλανθρωπικούς, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως: δημοτικές Αρχές, οργανισμοί κοινής ωφέλειας, κυβερνητικά τμήματα, φιλανθρωπικά ιδρύματα, αθλητικά σωματεία, τουριστικές επιχειρήσεις, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ. Με την εγγραφή τους στην υπηρεσία JCC Smart οι οργανισμοί αυτοί αποκτούν τη δυνατότητα να αποδέχονται την ηλεκτρονική και σε πραγματικό χρόνο εξόφληση των λογαριασμών τους από ένα σύνολο περίπου 200.000 εγγεγραμμένων χρηστών του JCC Smart. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσω της συγκεκριμένης πύλης πραγματοποιούνται καθημερινά, κατά μέσο όρο, γύρω στις 10.000 πράξεις εξόφλησης λογαριασμών από εγγεγραμμένους χρήστες.

Η JCC Smart είναι σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει τις διαδικτυακές πληρωμές προς τους εμπόρους-οργανισμούς που συμμετέχουν στο σύστημα, προσφέροντας λύσεις που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Η υπηρεσία συνάδει επίσης με τα πρότυπα διαδικασιών ολικής ποιότητας που προσφέρει σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών της η JCC για τη διευκόλυνση των πληρωμών σε πραγματικό χρόνο. Μέσω της διαδικτυακής πύλης jccsmart.com: